10 Kasım 2021
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde Atatürk parkında düzenlenen çelenk sunma töreniyle andık.
Saat 9’u 5 geçe Atamızın huzurunda saygıyla durduğumuz törene İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Emre Kaya, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Finike Cumhuriyet Çok Programlı Lisesinde düzenlenen ilçe protokolünün katıldığı törene geçildi.Başkanımız Mustafa Geyikçi, Finike Cumhuriyet Çok Programlı Lisesinde düzenlenen törende şiir, resim ve kompozisyon dallarında 2. olan öğrencilere hediyelerini takdim etti.
Adres: Eski Mahalle 109. Sokak No:1 Finike