18 Ocak 2023
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyetin ve Finike Belediyesi’nin 100. yılının kutlanacağı 2023 yılının hayırlara vesile olması temennisiyle, Finike Belediyesi personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Başkan Yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet Çetin, Meclis Üyeleri Ali Bağrıyanık, Volkan Aydıner, İsmail Şentürk ve Finike Belediyesi personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Geyikçi, “2023 yılında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını hep birlikte coşku içerisinde kutlayacağız. Finike’miz, Cumhuriyetimizin kuruluşu ile birlikte ilçe ve belediye olmuştur. Dolayısıyla hem Cumhuriyetimizin hem de belediyemizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Yılbaşı öncesinde bir araya gelmeyi planladığımız bu programı, ilçemizde meydana gelen aşırı yağışlar ve bu süreçteki yoğun çalışmalarımız dolayısıyla ertelemek durumunda kaldık. İlçemizde meydana gelen aşırı yağışlar neticesinde meydana gelen hasarları, sizlerin özverili çalışmaları sayesinde telafi ettik. Öncelikle hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, yeni yılınızı bir kez daha kutluyorum. Finike Belediyesi olarak önceliğimiz hemşehrilerimizin refahı ve mutluluğu. Dolayısıyla temiz ve mutlu bir Finike için hep birlikte elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. 2023 yılının sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Adres : Eski Mahalle 109. Sokak No:1 Finike