20 Nisan 2023
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Bereket ve rahmetin temsilcisi, aynı sofralarda bizleri birleştiren, dayanışmanın üst seviyeye çıktığı, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerinin yoğunlukla yaşandığı On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.
Başkan Geyikçi, “Geçtiğimiz aylarda ülkemizde yaşanan olaylar, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Bayramların vesilesiyle de bu milli ve manevi değerlerimizi daha yoğun yaşıyoruz.Bizler de bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı her zaman korumalıyız.Bu temennilerle birlikte mutluluğumuzu paylaşma ve bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu özel günlerde gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, şefkat ve merhamet ellerimizi birbirimize uzatmalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, Ramazan Bayramı’nın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.”dedi.